Путіну на параді у Москві два російські офіцери не віддали честь

Два російські офіцери не пішли за більшістю військових у строю та не віддали честь російському диктатору Володимиру Путіну.

Під час заходів з "дня перемоги" у Москві на 9 травня двоє офіцерів ВДВ і МНС не стали віддавати честь російському диктатору Володимиру Путіну при особистій зустрічі. На противагу іншим офіцерам, які стояли в строю, вони лише потисли руку Путіну.

Путіну на параді у Москві два російські офіцери не віддали честь

Путіну на параді у Москві офіцери РФ не віддали честь. Фото з відкритих джерел

У соціальних мережах поширилось відео з параду у Москві, де два російських офіцери не віддали честь російському диктатору Володимиру Путіну.

Згодом стало відомо, що першим Путіну не віддав честь начальника Рязанського училища ВДВ полковник Сергій Молочников. Російський офіцер брав участь у російській військовій агресії на Північному Кавказі, був командиром 104-го гвардійського десантно-штурмового полку, а раніше очолював навчальний центр ВДВ в Омську та кафедру тактики Рязанського училища ВДВ.

Другим російським офіцером, хто не віддав честь Путіну на параді у Москві виявився генерал-лейтенант Віктор Панченков, який перебуває на посаді начальника академії МНС. Раніше Панченков очолював штаб танкового полку 34 мотострілецької дивізії у Свердловській області.

Згодом Панченков пояснив російським ЗМІ, чому не віддав честь Путіну.

"Згідно з стройовим статутом, у строю рука до головного убору не прикладається. Військове вітання виконується лише поза строєм", — сказав Панченков таким чином вказавши, що інші офіцери, які віддали честь Путіну порушили статут.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські танкісти "привітали" Путіна на 9 травня.

Також "Коментарі" писали про те, що сказав російський диктатор Володимир Путін під час своєї промови на параді у Москві.

Wiki




Анонсы